THEPOWERGAME
Συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλη Πάλμα, είχε σήμερα Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας.
Όπως αναφέρει ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε ανάρτησή του, μεταξύ άλλων «επισημάναμε την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου ευρωπαϊκού αμυντικού βραχίονα και εξαίρεσης των δαπανών για την Άμυνα από τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια
«Συναντήθηκα σήμερα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας @PalmasVasilis. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την κατάσταση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και με φίλες χώρες. Επισημάναμε ακόμα την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου ευρωπαϊκού αμυντικού βραχίονα και εξαίρεσης των δαπανών για την Άμυνα από τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ. Κατά τη συνάντηση προσκάλεσα επίσης την Κυπριακή Δημοκρατία να συμμετάσχει στο Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ)».
Συναντήθηκα σήμερα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας @PalmasVasilis. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την κατάσταση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και με φίλες… pic.twitter.com/FI5lJLAPU0
— Nikos Dendias (@NikosDendias) February 5, 2025
Διαβάστε επίσης
Συντάξεις Μαρτίου 2025: Οι ημερομηνίες κλειδιά
Έρχεται και τρίτο Hilton στην Αθήνα μέσω της ισραηλινής Aluma
Κομισιόν: Πώς θα στηρίξει τους κλάδους ενέργειας, πρώτων υλών και EV της ΕΕ