Για κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά.
«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:
«Μιλώντας για τα εργασιακά, λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί. Μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα” αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και καταλήγει:
Σε μια τέτοια εκδήλωση ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού “κατεβάζουμε τον διακόπτη”, Νίκου Φωτόπουλου που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου».