Η Κομισιόν στηρίζει (;) Τουρκία για το καλώδιο, οι γενικές συνελεύσεις των τραπεζών που έρχονται νωρίτερα και η έκρηξη στα ενοίκια των γραφείων

Νέα συμφωνία εξαγοράς καινοτόμου επιχείρησης από τράπεζα βρίσκεται στα σκαριά. Χωρίς τέλος οι αυξήσεις στα ενοίκια γραφείων

Φωκίων Καραβίας, CEO της Eurobank © ΔΤ/Eurobank

Η Κομισιόν στηρίζει (;) Τουρκία για το καλώδιο με Κύπρο

Αίσθηση -όχι θετική- προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο ανώτερος σύμβουλος του Νταν Γιόργκενσεν, επιτρόπου Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τόμας-Άνκερ Κρίστενσεν (σε εκδήλωση που διοργάνωσε το German Marshall Fund στην Αθήνα), ερωτώμενος για τις πρωτοβουλίες της Κομισιόν για να «ξετυλιχτεί» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector, για την οποία αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα έντονη και πολυμέτωπη διπλωματική κινητικότητα, με στόχο την επανεκκίνηση των ερευνών βυθού στα διεθνή ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. «Πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο η Eπιτροπή έχει έναν ρόλο να διαδραματίσει (σ.σ. καθώς πρόκειται για έργο Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος, που ως γνωστόν έχει λάβει επιδότηση 657 εκατ. ευρώ από τα ευρωπαϊκά ταμεία). Ρόλο έχουν όμως και η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και η Τουρκία (!!!), θα υπέθετα, με δεδομένη τη σημασία του έργου. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν και η Τουρκία είναι μέρος της (λύσης)», απάντησε επί λέξει ο κ. Ανκερ-Κρίστενσεν, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στους παρισταμένους, καθώς φάνηκε να βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» την Ελλάδα με την Τουρκία για ένα έργο στο οποίο η Τουρκία στη βάση των κανόνων του διεθνούς δικαίου δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο, άσχετα αν αποτελεί τον «ελέφαντα στο δωμάτιο» και τον βασικότερο παράγοντα «γεωπολιτικού κινδύνου», που συνδέεται με τις καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα των ερευνών βυθού. Παράγοντες της αγοράς έκαναν λόγο για «άστοχη τοποθέτηση» στην προσπάθεια του Δανού αξιωματούχου να μην τοποθετηθεί επί του θέματος, για το οποίο όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές σε Ελλάδα και Κύπρο τηρούν «σιγή ασυρμάτου» το τελευταίο διάστημα. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν…

To ρεκόρ κερδοφορίας των εισηγμένων για το 2024

Οι 39 εισηγμένες εταιρείες που έχουν δημοσιεύει αποτελέσματα μέχρι σήμερα δείχνουν πως οδεύουμε προς μια νέα ιστορική επίδοση για τα λειτουργικά και καθαρά κέρδη της χρήσης του 2024. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών είναι αυξημένος κατά 6% στα 64,9 δισ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη είναι αυξημένα κατά 9,1% στα 11 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη είναι οριακά μειωμένα κατά 0,4% στα 8,9 δισ. ευρώ. Τα προσαρμοσμένα (έκτακτα, συνεχιζόμενες δραστηριότητες κ.λπ.) καθαρά κέρδη, ωστόσο, παρουσιάζουν αύξηση 5,1% στα 9,7 δισ. ευρώ. Η υπέρβαση έναντι των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώνεται μέχρι στιγμής σε 2% για τη λειτουργική κερδοφορία και 5% για τα καθαρά κέρδη, με το 58% των εταιρειών να έχει υπερβεί τον πήχη των αναλυτών και το 21% να βρίσκεται κάτω από τις εκτιμήσεις της αγοράς. Την ίδια στιγμή, τα μερίσματα που έχουν ανακοινωθεί ανέρχονται πλέον στα 3,9 δισ. ευρώ, με αρκετό απόθεμα εταιρειών να αναμένεται να ανακοινώσει χρηματικές διανομές έως τη λήξη της προθεσμίας.

Η έλευση του Απριλίου αναμένεται να κρατήσει ακμαίο το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας, καθώς είναι προγραμματισμένη η αξιολόγηση του ΧΑ από τον οίκο FTSE για τη μετάταξή του στις ανεπτυγμένες αγορές. Στις 28 Απριλίου η επενδυτική κοινότητα θα ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα εισαγωγής της Metlen στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, καθώς και τις προοπτικές του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού πλάνου. Στο γεωπολιτικό πεδίο, η πρόοδος στην υπόθεση της παύσης του πολέμου της Ουκρανίας δείχνει να αποκτά κάποια δυναμική, ενώ η θεωρητική λήξη της προθεσμίας για την αλλαγή της στάσης της αμερικανικής κυβέρνησης στο μέτωπο των δασμών ενδεχομένως να δώσει αφορμή για έναν νέο κύκλο αντίμετρων από τις χώρες που εμπλέκονται. Επομένως, υπάρχει μπροστά πολύ υλικό προς τιμολόγηση, αλλά και λόγοι για να αυξηθεί η μεταβλητότητα στην αγορά, ειδικά από εξωγενείς παράγοντες.

Οι γενικές συνελεύσεις των τραπεζών που γίνονται νωρίτερα

Την άνοιξη φέτος μπορεί να μην τη φέρνει ο καιρός, τη φέρνουν… οι γενικές συνελεύσεις των τραπεζών. Πρώτον, διότι για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια επισπεύδουν την πρόσκληση των μετόχων τους στον Απρίλιο, αντί των θερινών μηνών, και δεύτερον διότι η άνοιξη που αναμένεται να φέρουν δεν θα είναι μόνο οι μυρωδιές των νερατζιών στους δρόμους και ο θεωρητικά πιο ανοιχτός καιρός, αλλά οι ανακοινώσεις προς τους μετόχους. Το μέρισμα, η επαναγορά μετοχών, η επιβράβευση μετόχων αλλά και στελεχών με τη μορφή bonus. Ξεχασμένη κανονικότητα μιας άλλης μετοχής. Πρεμιέρα στις γενικές συνελεύσεις για την περσινή χρονιά θα κάνει η Τράπεζα Πειραιώς στις 14 Απριλίου.

Εν τω μεταξύ, χθες η Eurobank δημοσιοποίησε την πρόσκληση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων, που θα γίνει στις 30 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί, με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την έγκριση των αποτελεσμάτων της χρήσης 2024, αλλά και τα εξής συναφή και πολύ ενδιαφέροντα:

  • τη διανομή μερίσματος,
  • την απόκτηση ιδίων μετοχών,
  • τη διανομή κερδών σε στελέχη και εργαζομένους.

Επ’ αυτού, να θυμίσουμε ότι η Eurobank θα προτείνει τη διανομή μερίσματος ύψους 674 εκατ. ευρώ (10,5 cents ανά μετοχή), το οποίο θα έχει ημερομηνία αποκοπής τη Δευτέρα 5 Μαΐου.

και το νέο deal τράπεζας με startup

Ως big bang για τις εδραιωμένες επιχειρήσεις λειτουργεί όλο και πιο συχνά, τελευταία, το οικοσύστημα των startups. Μεγάλοι όμιλοι εξαγοράζουν εγχώριες -και όχι μόνο- startups, ενώ οι εμπορικές συνεργασίες ανάμεσα στις παλιές καραβάνες του επιχειρείν και σε εκπροσώπους του νεοφυούς οικοσυστήματος δίνουν και παίρνουν. Οι εταιρείες της Πληροφορικής είναι αυτές που -κατά κύριο λόγο- αναζητούν στις startups εταιρείες την καινοτομία που τους λείπει ή το εξειδικευμένο προσωπικό που έχουν ανάγκη για να κερδίσουν πόντους ανταγωνιστικότητας. Τελευταία, ωστόσο, άλλος ένας κλάδος, ο χρηματοπιστωτικός, έρχεται στο προσκήνιο όσον αφορά τα deals με startups εταιρείες, με τις εγχώριες συστημικές τράπεζες, για παράδειγμα, να πρωταγωνιστούν σε exits με αντικείμενο νεοφυείς εταιρείες. Όπως μαθαίνουμε, ένα τέτοιο deal με ελληνική συστημική τράπεζα (από τις πλέον δραστήριες στο πεδίο των startups) βρίσκεται στην τελική ευθεία της οριστικοποίησης, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται προσεχώς. Και μάλιστα, όπως μας λένε οι πηγές μας, είναι από αυτά τα deals που θα κάνουν ντόρο… Εν αναμονή λοιπόν…

Το μέρισμα του ΟΛΠ 

Στα 48,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται η χρηματική διανομή του ΟΛΠ για τα αποτελέσματα του 2024. Η εταιρεία διανέμει το 55% των καθαρών κερδών μετά από φόρους, τα οποία για την περασμένη χρήση ανήλθαν σε 87,5 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία είναι από τις πιο κερδοφόρες της χώρας, αφού το περιθώριο μεικτού κέρδους ξεπερνά το 50% των εσόδων, ενώ τα καθαρά κέρδη αντιστοιχούν σε περιθώριο καθαρού κέρδους 38%. Η φετινή διανομή είναι η μεγαλύτερη ιστορικά και είναι αυξημένη κατά 43% σε σχέση με πέρυσι. Σε σχέση με την τιμή της μετοχής, η μερισματική απόδοση διαμορφώνεται σε 6,4% στο τέλος του 2024 και 5,4% με βάση τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής. Πρόκειται επομένως για μια υψηλή μερισματική απόδοση. Σημειώνεται ότι αυτή η μεγάλη χρηματική διανομή λαμβάνει χώρα μαζί με την αποπληρωμή του συνόλου του δανεισμού της εταιρείας. Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΟΛΠ, στις 7 Μαρτίου 2025 προχώρησε σε πρόωρη αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεών της και των αναλογούντων τόκων συνολικού ποσού 26,73 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας στην αποφυγή σχετικών χρηματοοικονομικών εξόδων, εκμεταλλευόμενη την ισχυρή ταμειακή της θέση.

Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ τα κρατικά έσοδα από τα τυχερά παίγνια

Για πρώτη φορά πέρυσι τα έσοδα στον Προϋπολογισμό από τα τυχερά παίγνια ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ, χωρίς σε αυτά να υπολογίσουμε τους φόρους εισοδήματος και ορισμένα άλλα έσοδα, αναφέρει ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), Δημήτρης Ντζανάτος. Σύμφωνα με τα πεπραγμένα της ΕΕΕΠ για το 2024, ο ρυθμός αύξησης των κρατικών εσόδων είναι σημαντικά μεγαλύτερος του ρυθμού αύξησης της αγοράς, κάτι που είναι κατ’ αρχάς θετικό, αλλά δημιουργεί και προβληματισμούς. Ειδικότερα, πέρυσι τα έσοδα από δικαιώματα παιγνίων αλλά και από τη φορολογία των κερδών των παικτών ανήλθαν σε 1,05 δισ. ευρώ. Σημείωσαν, δηλαδή, αύξηση κατά 16,4% σε σχέση με το 2023, όταν η αγορά αναπτύχθηκε κατά 11% σε όρους ακαθάριστων εσόδων των παρόχων (GGR).

Στο 65,5% η αύξηση στα ενοίκια γραφείων την τελευταία δεκαετία

Η αγορά γραφειακών χώρων στην Αττική συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με τα μισθώματα ακόμα και των παλαιών γραφείων να καταγράφουν αυξήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2025. Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της GEOAXIS, η τάση αυτή επιβεβαιώνεται σε όλες τις υπό εξέταση περιοχές, ενώ σε βάθος δεκαετίας η συνολική αύξηση των τιμών φτάνει κατά μέσο όρο το 65,5%. Συγκεκριμένα, οι τιμές ενοικίασης αυτοτελών κτιρίων γραφείων με θέσεις στάθμευσης σημείωσαν αύξηση κατά 61% (και 56% στα ακίνητα χωρίς θέσεις στάθμευσης). Σε ό,τι αφορά τις οριζόντιες ιδιοκτησίες γραφείων, τα ενοίκια έχουν αυξηθεί κατά 74% στα ακίνητα με θέσεις στάθμευσης και κατά 71% χωρίς θέσεις στάθμευσης. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω στοιχεία αφορούν κυρίως μεταχειρισμένα γραφεία, συνήθως όχι πολύ σύγχρονων προδιαγραφών (το ίδιο ισχύει και για τα αυτοτελή κτίρια). Παράλληλα, τα νεόδμητα ενεργειακά πιστοποιημένα κτίρια επιτυγχάνουν μισθώματα υπερδιπλάσια των παλαιών, αγγίζοντας τα 35 ευρώ/τ.μ. μηνιαίως. Η αγορά ακόμη κινείται πλέον με τρεις ταχύτητες: τα σύγχρονα «πράσινα» γραφεία που καταγράφουν υψηλή ζήτηση και μισθωτικές αξίες, τα ανακαινισμένα παλαιά γραφεία σε κεντρικές περιοχές που παραμένουν ελκυστικά και τα απαρχαιωμένα ακίνητα σε δευτερεύουσες θέσεις που δυσκολεύονται να βρουν μισθωτές. Ωστόσο, η προσφορά παλαιών γραφείων προς μετατροπή σε κατοικίες, λόγω της δημοφιλίας του Airbnb και του προγράμματος «Golden Visa», δημιουργεί νέες δυναμικές στο τοπίο της αγοράς. Με τις ανισότητες στην ποιότητα και τη ζήτηση να εντείνονται, η αγορά γραφείων στην Αττική φαίνεται πως θα συνεχίσει τη διαφοροποιημένη της πορεία, με τις υψηλής ποιότητας κατασκευές να διατηρούν την πρωτοκαθεδρία τους και τα λιγότερο ανταγωνιστικά ακίνητα να παραμένουν υπό πίεση.

Σε 4άστερο θα αναβαθμιστεί το ξενοδοχείο στο Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια

Ξεκίνησαν οι αδειοδοτικές διαδικασίες για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια, με την κατάθεση της Μελέτης Περιβάλλοντος για την Τροποποίηση της ΑΕΠΟ. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την αντικατάσταση του εξοπλισμού του υφιστάμενου συστήματος τεχνητής χιόνωσης, του ενός εκ των δύο αναβατήρων αρχαρίων με νέο αναβατήρα τύπου κυλιόμενου ταινιοδιαδρόμου εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ – αρχαρίων – παιδιών και την εγκατάσταση συστήματος ελκήθρου σε ράγα (mountain coaster). Επιπλέον, προβλέπεται και η αναβάθμιση του ξενοδοχείου που λειτουργεί στο χιονοδρομικό, από 2 αστέρων σε 4 αστέρων. Πρόκειται για μονάδα 100 κλινών, στην οποία θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης, οι οποίες εκτιμάται θα υλοποιηθούν σε διάστημα περίπου 12 μηνών. Το ύψος των επενδύσεων αυτών ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ και εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αναβάθμιση χιονοδρομικών κέντρων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Εξαγωγές made easier με το «Εξάγω»

Ο Μπάμπης Φιλαδαρλής ετοίμασε ένα νέο πόνημα, ένα πρακτικό εργαλείο για τις εξαγωγές, το «Εξάγω», μετά το πολυδιαβασμένο «Ο Τζακ, η φασολιά και… οι εξαγωγές». Ο κ. Φιλαδαρλής, διευθύνων σύμβουλος της Global Greece ΕΠΕ, που διετέλεσε υπεύθυνος ανάπτυξης εξαγωγών της GAIA Επιχειρείν και για πολλά χρόνια διευθυντής του ΣΕΒΕ, συμπύκνωσε στο «Εξάγω» ό,τι χρειάζεται ο Έλληνας εξαγωγέας σήμερα. Το «Εξάγω» αποτελεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό που θα δείξει σε μια εταιρεία πώς να χτίσει μια αποτελεσματική εξαγωγική στρατηγική και πώς να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της διεθνούς αγοράς με αυτοπεποίθηση. Στο «Εξάγω» οι εξαγωγικές επιχειρήσεις θα βρoυν, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένες στρατηγικές για επιτυχή διείσδυση σε νέες αγορές, προτάσεις πρακτικών λύσεων για τη βελτιστοποίηση της παρουσίας τους σε διεθνή δίκτυα διανομής, εργαλεία και τεχνικές έρευνας ξένων αγορών και export marketing που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα για να αυξήσουν συστηματικά τις εξαγωγές τους, προτάσεις για επιτυχή αλλά και οικονομική προώθηση των προϊόντων τους στο εξωτερικό κ.λπ.

ΙΛΥΔΑ
3.49%
1.78
AKTR
-1.16%
5.11
ΔΕΗ
-0.72%
13.79
ΜΠΛΕΚΕΔΡΟΣ
-0.26%
3.86
ΕΛΠΕ
0.39%
7.75
ΠΕΤΡΟ
1.37%
8.90
ΟΛΠ
-1.14%
39.15
TITC
0.35%
42.50
ΓΕΚΤΕΡΝΑ
0.72%
19.60
ΕΥΑΠΣ
-0.29%
3.39
ΛΟΥΛΗ
-1.52%
3.24
ΛΕΒΠ
0.00%
0.00
ΠΡΕΜΙΑ
0.00%
1.27
NOVAL
-1.01%
2.46
ΙΝΤΚΑ
0.81%
3.11
ΧΑΙΔΕ
0.00%
0.00
ΔΡΟΜΕ
2.58%
0.32
ACAG
1.17%
6.04
ΑΣΚΟ
-0.84%
3.56
ΚΥΡΙΟ
1.56%
0.91
ΣΑΤΟΚ
0.00%
0.00
ΛΕΒΚ
-10.00%
0.22
ΝΑΚΑΣ
0.67%
3.02
BOCHGR
0.34%
5.82
ΚΕΚΡ
1.24%
1.22
ΠΛΑΘ
-1.36%
4.00
ΡΕΒΟΙΛ
-1.23%
1.61
ΕΛΛ
0.00%
14.65
ΥΑΛΚΟ
0.00%
0.00
ΙΚΤΙΝ
0.00%
0.35
ΟΠΑΠ
-0.27%
18.53
ΜΥΤΙΛ
-0.10%
40.78
ΔΟΜΙΚ
1.21%
2.50
ΦΡΛΚ
0.86%
4.11
ΜΕΡΚΟ
1.14%
35.60
ΣΑΡ
0.62%
13.04
ΟΤΟΕΛ
0.49%
12.34
ΚΡΙ
0.31%
16.25
ΙΑΤΡ
-0.27%
1.88
ΠΑΙΡ
-0.41%
0.96
ΜΟΤΟ
-0.35%
2.82
ΣΠΕΙΣ
-1.90%
6.20
ΚΟΡΔΕ
1.86%
0.44
ΠΡΟΦ
-0.39%
5.12
ΒΟΣΥΣ
0.00%
0.00
ΕΛΙΝ
-0.46%
2.17
OPTIMA
-1.52%
15.60
ΑΚΡΙΤ
-0.65%
0.77
ΤΕΝΕΡΓ
0.00%
0.00
ΚΕΠΕΝ
0.00%
0.00
ΔΟΥΡΟ
0.00%
0.00
ΠΡΔ
-1.64%
0.24
ΑΑΑΚ
0.00%
0.00
ΑΤΡΑΣΤ
0.23%
8.78
ΒΙΟΚΑ
-1.75%
1.69
ΠΑΠ
0.78%
2.59
ΙΝΤΕΤ
2.29%
1.12
ΠΕΙΡ
-0.04%
5.15
ΜΙΝ
2.58%
0.48
ΕΤΕ
0.86%
9.59
ΒΙΟΤ
0.00%
0.00
ΑΛΜΥ
0.20%
5.01
ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ
1.12%
1.63
ΜΕΝΤΙ
-1.35%
2.20
ΜΟΗ
-0.81%
22.14
ΟΛΘ
0.35%
28.60
ΣΕΝΤΡ
-1.48%
0.33
ΕΕΕ
1.93%
42.30
ΚΟΥΕΣ
1.79%
6.25
ΕΥΔΑΠ
-0.34%
5.94
ΜΙΓ
0.36%
2.77
ΦΛΕΞΟ
0.00%
0.00
ΦΡΙΓΟ
3.64%
0.23
ΔΑΙΟΣ
0.00%
4.00
ΦΑΙΣ
-2.07%
4.16
ΛΑΝΑΚ
0.00%
0.00
CENER
-0.22%
9.19
ΝΑΥΠ
-2.70%
0.79
ΙΝΤΕΚ
-0.62%
6.37
ΜΑΘΙΟ
-2.23%
0.61
ΚΑΡΕΛ
0.65%
310.00
ΑΤΤ
0.26%
0.77
ΑΤΤΙΚΑ
0.00%
2.30
ΕΣΥΜΒ
0.46%
1.10
ΕΥΡΩΒ
1.80%
2.55
ΚΤΗΛΑ
-2.06%
1.90
ΕΛΣΤΡ
0.00%
2.16
ΑΔΜΗΕ
1.65%
3.09
DIMAND
0.35%
8.49
ΒΙΟΣΚ
0.00%
1.46
ΑΒΑΞ
1.69%
2.10
ΕΛΛΑΚΤΩΡ
-1.32%
1.50
ΠΛΑΚΡ
0.00%
0.00
ΛΑΒΙ
0.00%
0.81
EVR
0.92%
1.65
ΓΕΒΚΑ
0.00%
1.40
ΑΛΦΑ
0.84%
2.27
ΟΤΕ
2.03%
15.60
ΜΕΒΑ
1.95%
4.18
ΑΣΤΑΚ
1.14%
7.10
ΞΥΛΠ
4.21%
0.40
ΙΝΛΟΤ
-0.58%
1.03
CNLCAP
0.00%
7.00
ΑΤΕΚ
-2.08%
0.94
ΛΑΜΨΑ
0.00%
37.20
ΕΚΤΕΡ
-0.10%
1.91
ΔΑΑ
0.80%
9.32
ΑΝΔΡΟ
0.90%
6.74
ΞΥΛΚ
0.00%
0.26
ΠΡΟΝΤΕΑ
-2.54%
5.75
ΜΠΕΛΑ
-0.94%
25.16
ΚΟΥΑΛ
-1.79%
1.21
ΕΛΒΕ
0.00%
0.00
ΤΖΚΑ
-2.81%
1.39
ΕΛΧΑ
0.71%
2.14
ΑΡΑΙΓ
-2.15%
11.82
ΕΠΙΛΚ
0.00%
0.00
ΜΟΝΤΑ
-3.17%
3.67
ΜΟΥΖΚ
0.00%
0.56
ΙΝΛΙΦ
-0.40%
4.92
ΟΛΥΜΠ
-2.07%
2.37
ΑΒΕ
7.32%
0.44
ΛΟΓΟΣ
0.00%
0.00
ΠΕΡΦ
-1.37%
5.74
ΤΡΑΣΤΟΡ
0.00%
1.26
ΕΛΤΟΝ
-0.67%
1.77
ΣΠΥΡ
0.00%
0.00
ΣΑΡΑΝ
0.00%
0.00
ΛΑΜΔΑ
-0.30%
6.68
AEM
-0.90%
4.41
ΒΙΟ
-1.02%
5.82
ΜΠΤΚ
0.00%
0.00
ΕΧΑΕ
2.40%
5.55
ΟΡΙΛΙΝΑ
-0.51%
0.79
ΣΙΔΜΑ
-0.68%
1.46
ΣΠΙ
0.00%
0.58
ΕΒΡΟΦ
0.54%
1.86
ΜΠΡΙΚ
1.97%
2.59