Συνήλθε σήμερα Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της Elpedison, το οποίο έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Ζαχαριάδη που ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του. Τον κ. Ζαχαριάδη θα διαδεχθεί ως νέος CEO της εταιρείας ο Γιώργος Μίχος.
Όπως τόνισε η Elpedison στην ανακοίνωσή της, ο κ. Ζαχαριάδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μη-εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο διόρισε νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Γεώργιο Μίχο.
Ο Γιώργος Μίχος είναι ήδη μέλος του ΔΣ της Elpedison και, όπως γνωστοποιεί η εταιρεία, «διαθέτει εμπειρία άνω των 20 0ετών στον τομέα της βιομηχανίας, σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος MBA από το Harvard Business School».

Ο Γιώργος Μίχος νέος CEO της Elpedison © Elpedison
«Ο εκτελεστικός πρόεδρος και όλο το διοικητικό συμβούλιο της Elpedison θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Νικόλαο Ζαχαριάδη για την εξαιρετική, επί σειρά ετών, θητεία του ως διευθύνων σύμβουλος, κατά τη διάρκεια της οποίας οδήγησε επιτυχώς την ανάπτυξη της Εταιρίας, και, παράλληλα, να ευχηθούν στον κ. Γεώργιο Μίχο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.