THEPOWERGAME
Στην εκδήλωση «Ελληνικός Ζύθος Ανάπτυξης» που πραγματοποίησε η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης παρουσιάστηκε η νέα γραμμή παραγωγής, μία επένδυση που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ και συμπληρώνει ένα επενδυτικό πλάνο 30 εκατ.ευρώ την τελευταία επταετία.
Σημειώνεται ότι η νέα γραμμή παραγωγής αποτελείται από δύο υπερσύγχρονες γραμμές – εμφιάλωσης και εγκυτίωσης, καλύπτοντας σχεδόν 5.000m2 στο εργοστάσιο της Αταλάντης, διασφαλίζοντας την ευελιξία, την ασφάλεια και την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της ΕΖΑ.
Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κ. Αθανάσιος Συριανός καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και υπογράμμισε την σημασία της μεγάλης αυτής επένδυσης για την εταιρεία, την τοπική κοινωνία της Αταλάντης αλλά και για την εγχώρια αγορά της μπίρας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η εν λόγω επένδυση αντανακλά την φιλοσοφία πρωτοπορίας και δημιουργίας που διακρίνει την ΕΖΑ διαχρονικά.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Ποιότητας, Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ξενάγησε τους παρευρισκόμενους σε όλες τις εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της καλής μπίρας, που ξεχωρίζουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΕΖΑ.
«H EZA, σε πείσμα των καιρών και στη σκιά της πανδημίας, συνέχισε να επενδύει στην εξέλιξή της. Φτάνοντας σήμερα το παραγωγικό δυναμικό στα 80 εκατομμύρια λίτρα, η επένδυση που ολοκληρώθηκε εν μέσω Covid, αποδεικνύει απτά τη φιλοσοφία καινοτομίας της εταιρείας αλλά και την επιμονή της για ανάπτυξη» ανέφερε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Τζώρτζης Κανακάρης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υπεύθυνος Ποιότητας, Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Γεώργιος Παπαδόπουλος ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στις εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής.