Ταλαιπωρία για 418 επιβάτες με που ταξίδευαν για τα νησιά των Σποράδων. Οι επιβάτες του SUPERSTAR, το οποίο παρουσίασε τεχνικό θέμα τη Μεγάλη Παρασκευή και επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου, εξυπηρετούνται με άλλα πλοία της εταιρείας, ώστε να μεταβούν στον προορισμό τους στα νησιά των Σποράδων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Seajets.
Η Seajets ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και αναφέρει ότι στους επιβάτες θα δοθεί ως ένδειξη σεβασμού δωρεάν ένα εισιτήριο διαδρομής της επιλογής τους για μελλοντική χρήση για το οποίο θα λάβουν προσωπική ενημέρωση και ειδοποίηση.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι επιβάτες του SUPERSTAR εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου για τα νησιά των Σποράδων.
Συγκεκριμένα οι 252 επιβάτες, χωρίς οχήματα, θα μεταφερθούν με το Ταχύπλοο EXPRESS JET από το λιμάνι του Βόλου. Οι υπόλοιποι 151 επιβάτες με 52 οχήματα θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Μαντουδίου με το Ταχύπλοο SPEEDRUNNER JET 2.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το πλοίο είχε αναχωρήσει στις 7:40 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο και Σκόπελο μεταφέροντας 418 επιβάτες, 59 ιδιωτικά ΙΧ 17 φορτηγά και 9 δίκυκλα, αλλά παρουσίασε μηχανική βλάβη εν πλω στην αριστερή κύρια μηχανή και επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα.