Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης, γύρω από το θάνατο του νεαρού αλλοδαπού άνδρα που βρέθηκε σε Airbnb στην Ομόνοια, μετά από την εξέταση ιατροδικαστή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των parapolitika.gr, o άτυχος νεαρός άνδρας, υπήκοος ΗΠΑ, βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος έχοντας δεμένα τα χέρια του και με μια σακούλα στο κεφάλι. Μέσα από την σακούλα είχε προσαρμόσει ένα σωληνάκι που του παρείχε οξυγόνο.
Πιθανότατα πρόκειται για μια πράξη που έχει καταγραφεί ξανά κατά το παρελθόν και η οποία σχετίζεται με την μερική απώλεια αισθήσεων. Κάτι μεταξύ ερωτικού παιχνιδιού και «αρρωστημένης» δοκιμασίας, αναφέρουν οι αστυνομικοί. Είναι ξεκάθαρο, αναφέρει η ΕΛΑΣ, πως στο διαμέρισμα του νεαρού αλλοδαπού δεν μπήκε κανείς καθώς υπάρχει κάμερα στον διάδρομο που δείχνει ξεκάθαρα πως στο διαμέρισμα ο άνδρας βρισκόταν μόνος του.
Ενδεχομένως ο άνδρας να είχε κάνει χρήση ουσιών ή να είχε καταναλώσει αλκοόλ, ανέφερε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου στην οδό Κολοκυνθούς 3 και εξέτασε τη σορό. Αυτό μένει να αποδειχθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί αύριο, Παρασκευή, κατά την διάρκεια της νεκροτομής της σορού. Επίσης, θα εξεταστεί ο μηχανισμός θανάτου, από τι δηλαδή προήλθε ο θάνατος. Εάν είναι δηλαδή ασφυκτικός ή σχετίζεται με κάποιο παθολογικό αίτιο.
Οι απαντήσεις, αναμένεται να δοθούν αύριο μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των συγγενικών προσώπων του θύματος.