Φρικτό θάνατο είχε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Βόλο, μετά από σύγκρουση της μηχανής τους με αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 82χρονος. Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου – Νεοχωρίου, κοντά στο Μαλάκι.
Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και η συνομήλική του Κερασία Αλιμαντήρη είχαν παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και δυστυχώς, η ζωή τους κόπηκε πρόωρα.
Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Η Τροχαία Βόλου εξετάζει τις καταθέσεις μαρτύρων και αναλύει το υλικό από κάμερες της περιοχής, ενώ θα διενεργηθεί και πραγματογνωμοσύνη στα εμπλεκόμενα οχήματα.
Την ίδια ώρα δεκάδες φίλοι του ζευγαριού έχουν κατακλύσει τα social media με συλλυπητήρια μηνύματα:
«Κώστα δεν το πιστεύω ρε φίλε δεν θέλω πόσο άδικο ρε παιδιά…Κώστα μού καλό παράδεισο να έχετε ψυχούλες μού», έγραψε ένας φίλος του ζευγαριού.
Η τελευταία ανάρτηση της Κερασίας Αλιμαντίρη στο Facebook, μόλις λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, έχει γεμίσει με σχόλια ανθρώπων που αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, εξετάζοντας αν ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού σταμάτησε στο σήμα STOP πριν εισέλθει στον δρόμο όπου κινούνταν το μοιραίο δίκυκλο.
Το σημείο της σύγκρουσης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, ενώ οι κάτοικοι ζητούν εδώ και χρόνια παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
Πέθανε και ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Mετά τον τραγικό θάνατο του νεαρού νιόπαντρου ζευγαριού σε τροχαίο, πέθανε και ο πατέρας του 31χρονου. Σύμφωνα με το Thenewspaper, ο 74χρονος Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου, στο άκουσμα του τρομακτικού τροχαίου δυστυχήματος, δεν άντεξε τον πόνο και τη θλίψη και «έφυγε» από τη ζωή, μετά από ισχυρό ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.
Σε τραγική κατάσταση είναι και οι γονείς της 31χρονης συζύγου του Κωνσταντίνου, Κερασίας Αλιμαντήρη, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικούς μήνες δεν είναι πια στη ζωή.