Ξανά στους δρόμους βγαίνουν για τα Τέμπη μαθητές και φοιτητές. Πιο συγκεκριμένα, νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη διοργανώνουν την Παρασκευή 7 Μαρτίου η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι. Στην Αθήνα το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
«Μέχρι η δικαίωση να ‘ρθει εδώ θα μείνουμε. Όλοι μαζί μια φωνή ένα θα γίνουμε. Για αυτούς που φύγανε πρέπει να συνεχίσουμε. Και ένα είναι σίγουρο στο τέλος θα νικήσουμε!» επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.
«Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά «μέχρι τέλους» για να δικαιωθούμε και για να μην ζήσουμε νέα Τέμπη» αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.
Την Τετάρτη χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, την ώρα που στη Βουλή συζητείτο η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μετά τις μεγαλειώδεις πορείες της 28ης Φεβρουαρίου.