THEPOWERGAME
![ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΥΟ](https://www.powergame.gr/wp-content/uploads/2025/02/kairos-krio-2-910x521.jpg)
Με αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές και χιoνοπτώσεις στα ορεινά θα κυμανθεί ο καιρός αύριο Τετάρτη. Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στη χώρα, με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Άνεμοι θα πνέουν μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.
Aναλυτικά ο καιρός την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου
Την Τετάρτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες θα ενταθούν στο Ιόνιο από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και της Κρήτης, στη Δυτική Μακεδονία, σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -3 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 9 βαθμούς στην Πελοπόννησο από -2 έως 12 βαθμούς και στη Στερεά από -2 έως 11 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 10 βαθμούς, στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο από 5 έως 12 βαθμούς, στο Ιόνιο από 6 έως 14 βαθμούς και στην Κρήτη από 6 έως 13 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 6 μποφόρ, στα Ανατολικά από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.
Διαβάστε επίσης
Scam Inc: Μια τεράστια, σύνθετη και ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια επιχείρηση
Super Bowl 2025: Το διαμαντένιο ρολόι των $740.000, που φόρεσε ο Τομ Μπρέιντι
Πώς βλέπουν οι τράπεζες το νέο τοπίο στην αγορά των ΑΠΕ