THEPOWERGAME
![ΝΤΜΙΤΡΙ ΠΕΣΚΟΦ](https://www.powergame.gr/wp-content/uploads/2023/01/peskov-910x521.jpg)
Η σημασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ είναι ότι τώρα η Ρωσία και οι ΗΠΑ θα μιλήσουν για ειρήνη και όχι για πόλεμο, δήλωσε o Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στον Πάβελ Ζαρούμπιν, δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης που καλύπτει τα θέματα του Κρεμλίνου, σε σύντομο βίντεο δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή ότι «είναι ένα ισχυρό μήνυμα ότι τώρα θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα μέσω διαλόγου».
«Τώρα θα μιλήσουμε για ειρήνη, όχι για πόλεμο», επεσήμανε.
Σημειώνεται ότι, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των σημερινών συνθηκών, προσθέτοντας ότι οι δυτικές κυρώσεις δεν θα αποτρέψουν τις συνομιλίες Ρωσίας-ΗΠΑ καθώς μπορούν «να αρθούν όσο γρήγορα επιβλήθηκαν».
Διαβάστε επίσης
Πάσχα με περικοπές; Η αποθήκευση στο επίκεντρο της ενεργειακής κρίσης
Κόκκινες κάρτες υπουργών στο έργο μαμούθ για τον Ιατρικό Φάκελο Ασθενούς
Αντλησιοταμίευση: Πώς προχωρά ο σχεδιασμός των ΔΕΗ & ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή