THEPOWERGAME
Οι προσφερόμενες χρηματοδοτήσεις από ιδιωτικά κεφάλαια στην Κίνα διαμορφώθηκε στα 20,29 τρισεκατομμύρια γουάν (2,74 τρισεκατομμύρια ευρώ), καταγράφοντας μηνιαία αύξηση 0,25% σύμφωνα με τα στοιχεία από την αντίστοιχη ένωση διαχείρισης κεφαλαίων της χώρας (AMAC).
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων φορέων προσφοράς ιδιωτικών κεφαλαίων καταγράφηκε στους 148.171 στα τέλη Φεβρουαρίου, αυξημένος κατά 1.826 σε σύγκριση με τον αριθμό που είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο.
Στο μεταξύ, η διαχείριση των προσφερόμενων κεφαλαίων έγινε από 22.174 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και φορείς, που ήταν αυξημένα κατά 18 σε σύγκριση με τον αριθμό που είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο, όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία.
Η AMAC ιδρύθηκε το 2012, ενώ είναι ένας αυτορυθμιζόμενος οργανισμός που εκπροσωπεί τον κινεζικό τομέα αμοιβαίων κεφαλαίων.
Η θετική δυναμική ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας προσφέρει στους επενδυτές περισσότερες ευκαιρίες
Η μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική της κινεζικής οικονομίας θα προσφέρει ευρύτερες συνεργασίες και αναπτυξιακές ευκαιρίες για τους Κινέζους, αλλά και για τους ξένους επενδυτές, όπως δήλωσε χθες, Κυριακή, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος.
«Οι επενδύσεις στην Κίνα αποτελούν επενδύσεις στο μέλλον», δήλωσε ο Ζενγκ Σαντζιέ επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών του Αναπτυξιακού Φόρουμ της Κίνας (CDF) για το 2023.
Στη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας η συνολική οικονομική δυναμική της Κίνας έφτασε σε ένα νέο επίπεδο και η οικονομική δομή της βελτιστοποιήθηκε, όπως τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος, επισημαίνοντας ότι από την αρχή του χρόνου η κινεζική οικονομία συνέχισε να ανακάμπτει καταγράφοντας ισχυρούς δείκτες ανάπτυξης.
Κοιτάζοντας στο μέλλον, η κινεζική οικονομία έχει μεγάλη αντοχή, ισχυρή προοπτική ανάπτυξης και ζωτικότητα, ενώ σταθερά παραμένουν τα δεδομένα για μία μακρόχρονη οικονομική ανάπτυξη, όπως δείχνουν τα στοιχεία της NDRC.