Με πάνω από 150 εστιατόρια στο δίκτυό του, ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Μαρτίου το Dine Athens της Alpha Bank, προσφέροντας γαστρονομικές εμπειρίες σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέχρι και τις 23 Μαρτίου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και πιάτα σε κάποια από τα διαθέσιμα εστιατόρια, που θα προσφέρουν τα μενού τους σε προσιτές τιμές.
Καλύπτοντας διάσημους προορισμούς της πόλης, το Dine Athens περιλαμβάνει μενού από 20 έως 60 ευρώ, αλλά και προτάσεις μενού των 80 ευρώ αποκλειστικά σε εστιατόρια Michelin, ενώ για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.
Masterclasses και Michelin προσωπικότητες
Στο πλαίσιο του Dine Athens, θα πραγματοποιηθούν και δράσεις για τους Πελάτες της Τράπεζας, όπως masterclasses με διάσημους Έλληνες chefs (Στέλιος Παρλιάρος, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Αντώνης Σελέκος), και wine tasting journeys με τους Γιώργο Παπαζαχαρία, Νίκο Σκλήρα και Άγγελο Ιατρίδη.
Παράλληλα, η παγκοσμίου φήμης Global Michelin Star Chef, Jessica Rosval, θα δημιουργήσει για το ελληνικό κοινό ένα μοναδικό μενού, εστιάζοντας στη βιώσιμη γαστρονομία, στην αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών και στο μαγείρεμα στην ανοιχτή φωτιά. Επιπλέον, ο Γρηγόρης Κίκης και ο Herve Ponzato σας προσκαλούν σε μία Michelin βραδιά με εμβληματικά πιάτα. Τέλος, ο Σταμάτης Μισομικές θα αναδείξει τη σύνδεση Τέχνης και Μαγειρικής, που περιλαμβάνει ιδιωτική ξενάγηση στο ΕΜΣΤ και εμπειρία fine dining με την υπογραφή του διάσημου σεφ.
Τόνωση της αγοράς εστίασης
Εδώ και 9 χρόνια το Dine Athens by Alpha Bank έχει γίνει θεσμός, στηρίζοντας τον κλάδο της εστίασης σε μία off-peak περίοδο. Το 2024 πάνω από 40.000 Αθηναίοι απολαύσαν τα μενού των 130 εστιατορίων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε ειδικές τιμές. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, με το πρόγραμμα αυτό η τράπεζα θα στηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσω του οργανισμού ΜΠΟΡΟΥΜΕ.