THEPOWERGAME
Ένα νέο μεζεδοπωλείο άνοιξε στο Παλαιό Φάληρο, ανεβαίνοντας την Αγίου Αλεξάνδρου από την παραλία του Φλοίσβου.
Ο σεφ του ΙΑΜΑ, Τάσος Κεφαλάς, φροντίζει όλα τα πιάτα να είναι με ελληνική πιστοποιημένη προσέλευση και με αυθεντικές πρώτες ύλες.
Το μενού αποτελείται μεταξύ άλλων από μαραθοκεφτέδες, ρεβύθια με σύγκλινο, χειροποίητες πίτες και πεϊνιρλί από τον ξυλόφουρνο, όπως το Λαχματζούν και το Παστράμι Δράμας αλλά και τα χειροποίητα ποντιακά μαντί.
Παράλληλα, δημοφιλείς επιλογές είναι και το τραχανότο μανιταριών ή τα πέτουρα με μοσχαρίσια φιλετάκια αλλά και η χοιρινή σταβλίσια μπριζόλα, όλα σε χορταστικές μερίδες και σε πολύ καλή σχέση τιμής και ποιότητας.
Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με μια wine list με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα .