THEPOWERGAME
To Condé Nast Traveler εδώ και 27 χρόνια προτείνει τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία, εστιατόρια, πολιτιστικούς προορισμούς και μαγικά μέρη του πλανήτη.
Η επιμελημένη αυτή λίστα είναι ένα έργο αγάπης για τους ανθρώπους του περιοδικού, οι οποίοι περνάνε άπειρο χρόνο ερευνώντας και ελέγχοντας όλες τις επιλογές για να προσφέρουν έναν κατάλογο με μέρη των οποίων το στυλ, το ήθος και οι υπηρεσίες θέτουν νέα πρότυπα φιλοξενίας.
Οι συντάκτες του περιοδικού ξεχώρισαν για φέτος εστιατόρια που άνοιξαν εντός του έτους και έχουν όλα τα στοιχεία που τα κάνουν ξεχωριστά.
Οι φετινοί γευστικοί προορισμοί περιλαμβάνουν εστιατόρια από το Κέιπ Τάουν μέχρι την Καλιφόρνια και από το Κίτο του Εκουαδόρ έως την Ταιβάν.
Αυτά είναι τα τέσσερα νέα εστιατόρια της Ευρώπης που περιλαμβάνονται στη λίστα
Alluma, Παρίσι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η γαλλική κουζίνα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείπει από μια τέτοια λίστα. Το Alluma, σε μια περιοχή περισσότερο γνωστή για τα street food, προσφέρει ισραηλινές γεύσεις σε έναν ιδιαίτερο χώρο. Ο σεφ Lirin Tal και η γυναίκα του Noa πήραν ένα παλιό μαροκινό εστιατόριο 860 τετραγωνικών μέτρων και το μετετρέψαν σε έναν ονειρεμένο χώρο.
Le Doyenné, Saint-Vrain, Γαλλία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισιού οι James Henry και Shaun Kelly, γνωστοί για την επιρροή τους στο παρισινό bistronomy movement, μεταμόρφωσαν πρώην στάβλους ενός ιδιωτικού κτήματος του 19ου αιώνα σε ένα λειτουργικό αγρόκτημα, εστιατόριο και ξενώνα.
Enigma, Βαρκελώνη
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Albert Adria ξεκίνησε μια νέα εποχή για το διάσημο εστιατόριο που έκλεισε προσωρινά και επανήλθε ανανεωμένο. Ο διάσημος σεφ αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να ποντάρει σε ένα μόνο εστιατόριο με συγκεκριμένη οπτική. Οι σεφ «κατεβαίνουν» στους πελάτες και τους παρουσιάζουν τα πιάτα του μενού που βασίζεται σε εποχιακά προϊόντα με την γνωστή λατρεία του στην Ιαπωνία.
RavioXO, Μαδρίτη
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο θρύλος της γαστρονομίας Dabiz Muñoz, ο άνθρωπος που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των The Best Chef Awards, άνοιξε νέο εστιατόριο με κύριο συστατικό τα ζυμαρικά. Τα 14 πιάτα του μενού καλύπτουν ζυμαρικά από όλον τον κόσμο μαγειρεμένα με τον ευφάνταστο τρόπο.
Τα υπόλοιπα εστιατόρια της λίστας
- Place des Fêtes, Νέα Υόρκη
- Masalawala & Sons, Νέα Υόρκη
- Emazulwini, Cape Town
- Jun’s, Ντουμπάι
- La Semilla, Ατλάντα
- Mak-‘amham/Cafe Ohlone, Καλιφόρνια
- Koji Club, Βοστώνη
- Her Place Supper Club, Φιλαδέλφεια
- Mi Compa Chava, Πόλη του Μεξικό
- Foresta, Κίτο
- Lasai, Ρίο ντε Τζανέιρο
- Kōnā Corner, Μπουένος Άιρες
- Vilas, Μπανγκόκ
- Swallow Tainan, Ταϊβάν
- The Jade Room + Garden Terrace, Τόκιο
- Anda Kigali, Ρουάντα