Γ.Δ.
1530.87 +0,41%
ACAG
-0,33%
6.02
BOCHGR
0,00%
5.08
CENER
+0,21%
9.72
CNLCAP
+0,70%
7.2
DIMAND
-0,49%
8.2
EVR
+1,02%
1.48
NOVAL
-2,54%
2.3
OPTIMA
0,00%
13
TITC
+1,77%
43.05
ΑΑΑΚ
0,00%
4.8
ΑΒΑΞ
-0,33%
1.79
ΑΒΕ
-1,49%
0.463
ΑΔΜΗΕ
+0,92%
2.73
ΑΚΡΙΤ
-3,13%
0.775
ΑΛΜΥ
-1,82%
4.035
ΑΛΦΑ
-0,73%
1.765
ΑΝΔΡΟ
0,00%
6.4
ΑΡΑΙΓ
-0,40%
10.08
ΑΣΚΟ
+3,13%
3.3
ΑΣΤΑΚ
0,00%
7.1
ΑΤΕΚ
0,00%
0.655
ΑΤΡΑΣΤ
0,00%
8.76
ΑΤΤ
-1,03%
0.77
ΑΤΤΙΚΑ
-1,36%
2.17
ΒΙΟ
-1,03%
5.75
ΒΙΟΚΑ
-2,32%
1.895
ΒΙΟΣΚ
+1,28%
1.58
ΒΙΟΤ
0,00%
0.25
ΒΙΣ
0,00%
0.144
ΒΟΣΥΣ
+5,50%
2.3
ΓΕΒΚΑ
-1,74%
1.415
ΓΕΚΤΕΡΝΑ
0,00%
18.4
ΔΑΑ
-1,49%
8.05
ΔΑΙΟΣ
0,00%
3.44
ΔΕΗ
+1,60%
12.71
ΔΟΜΙΚ
+0,34%
2.95
ΔΟΥΡΟ
0,00%
0.25
ΔΡΟΜΕ
+11,18%
0.368
ΕΒΡΟΦ
-1,34%
1.835
ΕΕΕ
+0,18%
33.1
ΕΚΤΕΡ
-1,58%
1.74
ΕΛΒΕ
0,00%
5
ΕΛΙΝ
-1,32%
2.24
ΕΛΛ
-2,08%
14.1
ΕΛΛΑΚΤΩΡ
+0,22%
2.245
ΕΛΠΕ
-2,34%
7.52
ΕΛΣΤΡ
-1,90%
2.06
ΕΛΤΟΝ
-3,18%
1.824
ΕΛΧΑ
-3,45%
2.1
ΕΠΙΛΚ
0,00%
0.132
ΕΣΥΜΒ
-0,41%
1.205
ΕΤΕ
+1,80%
8.48
ΕΥΑΠΣ
+0,29%
3.41
ΕΥΔΑΠ
-0,67%
5.93
ΕΥΡΩΒ
-1,61%
2.45
ΕΧΑΕ
-1,05%
4.72
ΙΑΤΡ
0,00%
1.685
ΙΚΤΙΝ
-1,27%
0.35
ΙΛΥΔΑ
+1,15%
1.76
ΙΝΚΑΤ
-0,21%
4.74
ΙΝΚΑΤΔ
+2,00%
0.0102
ΙΝΛΙΦ
-1,29%
4.58
ΙΝΛΟΤ
-1,31%
1.054
ΙΝΤΕΚ
+1,35%
6
ΙΝΤΕΤ
+1,79%
1.14
ΙΝΤΚΑ
-0,79%
3.12
ΚΑΡΕΛ
0,00%
344
ΚΕΚΡ
0,00%
1.325
ΚΕΠΕΝ
+0,57%
1.75
ΚΟΡΔΕ
-5,70%
0.43
ΚΟΥΑΛ
-0,57%
1.4
ΚΟΥΕΣ
-1,45%
6.1
ΚΡΙ
+0,31%
16
ΚΤΗΛΑ
0,00%
1.85
ΚΥΡΙΟ
0,00%
1.01
ΛΑΒΙ
-2,10%
0.791
ΛΑΜΔΑ
+0,97%
7.26
ΛΑΜΨΑ
0,00%
37.2
ΛΑΝΑΚ
0,00%
1.03
ΛΕΒΚ
0,00%
0.274
ΛΕΒΠ
-7,41%
0.25
ΛΟΓΟΣ
0,00%
1.63
ΛΟΥΛΗ
+0,66%
3.05
ΜΑΘΙΟ
0,00%
0.606
ΜΕΒΑ
-0,26%
3.88
ΜΕΝΤΙ
+2,67%
2.31
ΜΕΡΚΟ
0,00%
39
ΜΙΓ
+0,53%
2.85
ΜΙΝ
0,00%
0.515
ΜΟΗ
-0,83%
21.5
ΜΟΝΤΑ
0,00%
3.62
ΜΟΤΟ
-1,75%
2.81
ΜΟΥΖΚ
-0,75%
0.66
ΜΠΕΛΑ
+1,61%
25.28
ΜΠΛΕΚΕΔΡΟΣ
0,00%
3.76
ΜΠΡΙΚ
0,00%
2.24
ΜΠΤΚ
0,00%
0.59
ΜΥΤΙΛ
+2,79%
33.92
ΝΑΚΑΣ
-1,96%
3
ΝΑΥΠ
-0,76%
0.78
ΞΥΛΚ
+1,75%
0.29
ΞΥΛΠ
0,00%
0.316
ΟΛΘ
+0,34%
29.2
ΟΛΠ
+1,94%
28.95
ΟΛΥΜΠ
+1,59%
2.55
ΟΠΑΠ
+0,50%
16.15
ΟΡΙΛΙΝΑ
+0,13%
0.781
ΟΤΕ
+0,07%
14.88
ΟΤΟΕΛ
-0,73%
10.84
ΠΑΙΡ
-3,81%
1.01
ΠΑΠ
-2,39%
2.45
ΠΕΙΡ
+1,18%
4.37
ΠΕΡΦ
-1,96%
5.49
ΠΕΤΡΟ
+1,45%
8.42
ΠΛΑΘ
+0,48%
4.145
ΠΛΑΚΡ
0,00%
14.8
ΠΡΔ
0,00%
0.28
ΠΡΕΜΙΑ
+1,66%
1.226
ΠΡΟΝΤΕΑ
0,00%
6.45
ΠΡΟΦ
-1,33%
5.21
ΡΕΒΟΙΛ
-3,23%
1.65
ΣΑΡ
+0,74%
10.9
ΣΑΡΑΝ
0,00%
1.07
ΣΑΤΟΚ
0,00%
0.028
ΣΕΝΤΡ
0,00%
0.358
ΣΙΔΜΑ
+2,61%
1.575
ΣΠΕΙΣ
0,00%
5.94
ΣΠΙ
-2,60%
0.6
ΣΠΥΡ
0,00%
0.151
ΤΕΝΕΡΓ
-0,50%
20
ΤΖΚΑ
-0,66%
1.5
ΤΡΑΣΤΟΡ
+1,65%
1.23
ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ
0,00%
1.65
ΥΑΛΚΟ
0,00%
0.162
ΦΛΕΞΟ
-1,27%
7.8
ΦΡΙΓΟ
-1,02%
0.194
ΦΡΛΚ
+0,51%
3.97
ΧΑΙΔΕ
-0,85%
0.58

Ο Κατριβέσης μπαίνει στην πιο όμορφη Kivoto της Σαντορίνης

Με την ωραιότερη θέα του κόσμου, στο μοναδικό Ημεροβίγλι βρίσκεται το Kivotos Santorini, ξενοδοχείο που προσφέρει ότι μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Φέτος μια ακόμα σημαντική προσθήκη μπαίνει στους λόγους που θέλουμε να το επισκεφτούμε.

Ο διάσημος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα διευθύνει το Mavro Restaurant και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο.

Σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters που μαγεύονται από τη χαρακτηριστική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του και την αίσθηση της ύψιστης, απόκοσμης πολυτέλειας που αποπνέει, το 5* resort Kivotos Santorini συνεχίζει να χαράζει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι.

Ξενοδοχείο Kivotos © www.kivotoshotels.com/
Ξενοδοχείο Kivotos © www.kivotoshotels.com/

Στο Mavro Restaurant η ποικιλομορφία των προϊόντων της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ , δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριών του νησιού.

Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. To Mavro Restaurant αγαπά τη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής. Είναι το φαγητό, είναι η ιεροτελεστία, ο καθαρός αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και η σωστή άσκηση.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κατριβέσης

Σπούδασε την τέχνη της µαγειρικής το 1996 στην Αθήνα και ξεκίνησε τότε να εργάζεται σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η επιθυµία να ανακαλύψει διαφορετικές γεύσεις και υλικά του κόσµου προκειµένου να δηµιουργήσει το δικό του παγκόσµιο στυλ µαγειρικής χωρίς σύνορα, τον έκανε να ταξιδέψει.

Η πρώτη του στάση ήταν οι Κανάριοι Νήσοι το 2003 όπου εργάστηκε ως σεφ σε ένα µικρό ελληνικό εστιατόριο. Αφού πέρασε δυο χρόνια στην Ισπανία, εντάχθηκε στην οµάδα του “El bulli” το 2005, που ήταν ήδη το καλύτερο εστιατόριο του κόσµου, και δούλεψε µαζί µε το Ferra Adria για ένα χρόνο.

Ξενοδοχείο Kivotos © www.kivotoshotels.com/
Ξενοδοχείο Kivotos © www.kivotoshotels.com/

Το 2006, µετά από µια µικρή στάση στο Λουξεµβούργο για να συµβουλέψει ένα µικρό εστιατόριο πολυτελείας, ταξίδεψε στο Παρίσι και σπούδασε στο Le Notre cooking School, μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής και γύρισε στην Τενερίφη όπου άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο, το “Alkimia”, ένα µικρό πρότζεκτ µε 4 τραπέζια και καθόλου σερβιτόρους.

Ο Δηµήτρης ήταν πίσω από το µπαρ δηµιουργώντας τις αλχηµείες του συνοδευόµενες από ποιοτικά πιάτα, σέρβιρε και καθάριζε το µαγαζί: ήταν ένα one-man show για ένα χρόνο.

Το δεύτερο εστιατόριο ήρθε µέσα στο 2007, οπότε και άνοιξε το “Siphon”. Ο Δηµήτρης, πλέον πιο έµπειρος ως µάγειρας, δηµιούργησε µία µοντέρνα ελληνική κουζίνα, µαγειρεύοντας σχεδόν τα πάντα στο λεπτό.

Το 2010 δέχτηκε πρόταση του Albert Raurich – πρώην σεφ του “El bulli” να ενταχθεί στην οµάδα του “Dos Palillos”, ένα πολύ καινοτόµο Ασιατικό tapas bar στο κέντρο της Βαρκελώνης, µε ένα αστέρι Michelin.

Ο σεφ επέστρεψε στην Ελλάδα για να ηγηθεί της οµάδας του “Sea You”, στο Sani marina resort στη Χαλκιδική, κατά τη διάρκεια του 2011 µε 2013, προσφέροντας µία προσωπική Japanese fusion κουζίνα.

Το Φεβρουάριο του 2012, ο Δηµήτρης, αναζητώντας ακόµα καινούρια υλικά και γνώσεις και συνεχίζοντας να διαµορφώνει το στυλ του, ταξίδεψε στο Τόκυο της Ιαπωνίας και εντάχθηκε στο εστιατόριο “Ryugin”, τότε #21 ανά τον κόσµο µε δύο αστέρια Michelin.

Το 2013 ο Δηµήτρης µετακόµισε στο Λονδίνο προκειµένου να ολοκληρώσει την έρευνα του για την κουζίνα Nikkei παγκοσµίως. Το 2014 ο σεφ πρωτο-παρουσίασε την κουζίνα Nikkei στην Αθήνα, στο εστιατόριο “Oozora”.

Τότε µεταφέρθηκε στο “Cinco” στο Κολωνάκι της Αθήνα, όπου παρουσίασε το concept της JSP (Japan – Spain – Peru / Ιαπωνία – Ισπανία – Περού), µία πρωτοποριακή παρουσίαση της κουζίνας Nikkei αναµεµειγµένης µε ισπανικές και ελληνικές επιρροές.

Από το 2015 ο ∆ηµήτρης αναπτύσει γαστρονοµικές ιδέες ανά τον κόσµο.

Από το 2002 παρουσιάζει το δικό του project Thama που έχει γίνει το πιο hot spot σημείο της Τήνου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!